דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. אחרי חצי שנה יין טעים לכל הדעות ובזכותך. תודה רבה

אחרי חצי שנה יין טעים לכל הדעות ובזכותך. תודה רבה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
8 פוסטים 2 כותבים 230 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #1

    אחרי חצי שנה יין טעים לכל הדעות ובזכותך. תודה רבה!

    אליהו - מנהלא תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    השיב לאורח ב נערך לאחרונה על ידי
    #2

    וואו, ממש כיף לשמוע! פעם ראשונה?
    תודה על השיתוף ובהצלחה בהמשך הדרך!

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    ? תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    השיב לאליהו - מנהל ב נערך לאחרונה על ידי אליהו - מנהל
    #3

    @אליהו-מנהל "פעם ראשונה" אז לא. זה מספר פעמיים שאני מכין יין ותמיד יוצא לי יין טוב. (אחרי תקופה של שנה ויותר מקבל טעם לוואי) אבל הפעם עבדתי ממש לפי הספר ואני מרגיש טעמים אחרים וטובים. כרגע היין עוד צעיר אבל אני כבר מרגיש לאן זה הולך. אחרי סינון נשאר יין ואת זה נתתי למספר טועמים חלקם מבינים מאוד וכולם הפעם משבחים את היין מאוד. שוב תודה ומכל הלב.

    אליהו - מנהלא ? 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    השיב לאורח ב נערך לאחרונה על ידי אליהו - מנהל
    #4

    מחמם את הלב, תודה!
    תמשיך לעשות יין טוב ולשמח את כולם!

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #5

    סליחה, אבל איך אפשר להוציא יין לאחר חצי שנה ? באתר ראיתי שצריך לפחות שנה ויותר.
    אפשר לדעת איך .? האם אפשר להוציא חלק מהיין אחרי חצי שנה ?

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #6

    אם טעם היין משביע את רצונך אתה יכול לבקבק אותו גם אחרי חצי שנה, אם אתה מבקבק רק חלק מהיין תוודא שהיין נשמר במיכל אטום ומלא עד למעלה.

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #7

    תודה רבה.

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    השיב לאורח ב נערך לאחרונה על ידי
    #8

    יפה לך תהנה אם תוכל לפרט בקצרה מה זה לפי הספר איזה תהליך עשית תודה

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים