דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. בציר 2024

בציר 2024

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
2 פוסטים 2 כותבים 148 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי אליהו - מנהל
    #1

    שלום, רציתי לשאול מתי מתחיל הבציר השנה וכמה זמן צריך להערך מראש?

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #2

    שלום וברכה,

    בכל שנה הבציר מתחיל בערך בתחילת אוגוסט והוא נמשך עד אוקטובר. בדרך כלל הענבים הלבנים נבצרים תחילה ואחר כך האדומים, בנוסף, ככל שאזור הגידול גבוה וקריר יותר הבציר מתאחר.

    לגבי היערכות, כמובן שמומלץ להיערך מראש, בצורה כזו ניתן לחלק את ההוצאה הכספית על פני כמה חודשים, ממליץ לך לקבל החלטה על ההיקף שאתה מעוניין ליצר, לברר מחירים של ציוד ולהזמין מראש ובנחת וכך לא להגיע ללחץ של הרגע האחרון. לגבי ענבים וחומרים, תוכל ליצור איתי קשר במייל homewinemaking.ovh@gmail.com, יתכן שנארגן השנה מכירה של ענבים איכותיים וחומרים להכנת יין בכשרות העדה"ח.

    בהצלחה רבה!

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים