Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
שלום וברכה רציתי לדעת האם אפשר למדוד רמת אלכוהות ביין מוכן מהבציר האחרון [או שזה רק בתהליכי ההכנה המוקדמים יותר] ע"י מודד וינומטר שיש לי, תודה רבה
בעקרון אפשרי, אבל זהו כלי לא מדויק בכלל, בגדול התוצאות שתקבל ממנו הם לא יותר אמינות מהערכת האלכוהול שתקבל לפי האלכוהול הפוטנציאלי שמחשבים לפי הבריקס לפני התסיסה.
וכמובן להקפיד על הטמפרטורה המתאימה לבדיקה בוינומטר