כמות דימגאן
-
שלום,
עיקרה הצורך למילוי הוא אחרי השפייה הראשונה אז יש אובדן משמעותי של נפח בעקבות כמות גדולה של משקעי פרי, תאי שמרים וכו', לפעמים זה אפילו סדר גודל של 10% או יותר. בהתאם לנפח סופי של 75 ליטר הייתי מצטייד בעוד 2-3 כדים קטנים של 5 ליטר, הם לא יקרים והם מאוד פונקציונליים, בנוסף אפשר להשתמש בבקבוקי פלסטיק של מים מינרליים/משקה קל. אחרי המילוי שאחרי השפייה הראשונה כבר לא צפוי אבדן גדול, למעט מעט אובדן משפיות נוספות ולקיחת דגימות לבדיקות ולטעימות. בשלב זה ניתן להסתפק בשמירה של יין לטופינג בבקבוק/ים מפלסטיק.בהצלחה,