דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. גודל מיכל תסיסה

גודל מיכל תסיסה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
5 פוסטים 2 כותבים 135 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #1

    שלום אני רוצה להכין יין במיכל תמיד מלא של 100 ליטר
    כמה קילו ענבים אני צריך ?
    איזה גודל של מיכל תסיסה ?

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #2

    אם אתה רוצה שהמיכל יהיה מלא ב-100 ליטר יין בשלב היישון, אתה צריך לכל הפחות 200 ק"ג ענבים בשלב הבציר (הייתי ממליץ אפילו על מעט יותר - תלוי איך אתה מבצע את הסחיטה - ידנית או עם פרס).
    200 ק"ג ענבים ינפיקו 180-190 ליטר תירוש מה שאומר שאתה תצטרך מיכל תסיסה של כ-250 ליטר כך שהוא לא יהיה מלא ביותר משלושת-רבעי כדי לאפשר מקום לכיפת הקליפות שעולה בזמן התסיסה.
    אתה כמובן יכול להתסיסה בכמה מיכלים, נניח מיכל אחד של 200 ליטר ועוד מיכל של 60 ליטר.

    בהצלחה!

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    ? תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    השיב לאליהו - מנהל ב נערך לאחרונה על ידי
    #3

    @אליהו-מנהל כתב בגודל מיכל תסיסה:

    200 ק"ג ענבים ינפיקו 180-190 ליטר תירוש

    תירוש = עיסת תירוש וקליפות...

    אליהו - מנהלא תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #4

    תודה רבה

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    השיב לאורח ב נערך לאחרונה על ידי
    #5

    @אורח כתב בגודל מיכל תסיסה:

    @אליהו-מנהל כתב בגודל מיכל תסיסה:

    200 ק"ג ענבים ינפיקו 180-190 ליטר תירוש

    תירוש = עיסת תירוש וקליפות...

    נכון. אחרי הקראש יש לך רק 90-95% מהמשקל הראשוני של הענבים.

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים