דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. שפיה

שפיה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
2 פוסטים 2 כותבים 75 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #1

    שלום תודה על האתר המקיף
    בהכנת יין במיכל תמיד מלא איך הכי טוב לבצע את השפיה
    לתוך מיכל התסיסה וחזרה למיכל תמיד מלא ?
    כמו שפיות ממולץ לבצע ובאיזה תדירות

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #2

    אם אין לך מיכל נוסף אז זו אכן הדרך לבצע שפייה, התדירות המומלצת היא שפייה אחת עם סיום התסיסה (יש כאלה שעושים את זה אחרי התסיסה האלכוהולית ויש שממליצים לעשות שפייה ראשונה אחרי המלולקטית). אם היין מוגן עם ביסולפיט אפשר לעשות עוד כ-2 שפיות, אם לא מומלץ לעשות שפיות רק אם יש ביין ריחות חיזוריים (ריח של ביצים סרוחות, ביוב וכדו') כדי לאוורר את היין.

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים