תיקון בדיקות מעבדה
-
הי שלחתי את היין לבדיקת מעבדה (ביקב טפרברג)
וקיבלתי V.A ו P.H יחסית גבוהים רציתי לשאול אם יש איזה טבלת תיקון לערכיםנ.ב אליהו היקר רציתי להודות לך מעומק הלב על כל ההשקעה והאהבה שאתה משקיע ומעניק לכל הציבור. החכמנו, למדנו, ממך המון ברכה והצלחה בכל מעשי ידיך. אמן !
-
לתיקון pH אתה יכול להוסיף חומצה טרטרית, ככלל אצבע מוסיפים 1 גר'/ליטר לירידה של 0.1 ב-pH. אבל ביין כדאי לבדוק לפי הטעם, מכינים כמה דוגמיות ומוסיפים כמויות שונות של חומצה טרטרית כפי שהסברתי במדריך.