דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. גרעינים שצפים בדמיג'אן

גרעינים שצפים בדמיג'אן

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
6 פוסטים 2 כותבים 72 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    בן נון
    כתב ב22 בספט׳ 2024, 9:56 נערך לאחרונה על ידי
    #1

    שלום רב,
    בדמיג'אן שמילאתי (אני עוד לפני שפייה ראשונה), יש קרעינים קטנים שצפים על פני היין. האם זה תקין ?
    האם ישנו בסוף התהליך, לפני הביקבוק, איזשהו סינון סופי עם מסננת דקה יותר ? (חושש גם אולי לתולעים וכו')

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • א מנותק
    א מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב22 בספט׳ 2024, 15:44 נערך לאחרונה על ידי
    #2

    אפשר לנסות להפריד את זה ידנית עם כפית וכדו', אפשר גם להשתמש במסננת קטנה בשפייה הבאה, נגיד משהו כזה:

    https://s.click.aliexpress.com/e/_DnBYVtX
    image.png

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב23 בספט׳ 2024, 5:55 נערך לאחרונה על ידי
    #3

    תודה רבה !
    רק שתי שאלות לגבי זה :

    1. האם זה נורמלי שיש את זה ? (כשהעברתי לדמיג'אן עשיתי כמו באתר עם רשת טמבור ומסננת ביתית)
    2. באמת מי אמר שאין תולעים ביין ? ... (או שמא הן אינן יכולות לחיות בחמיצות היין ). אתה לא מסנן את היין שלך ?
    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • א מנותק
    א מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב23 בספט׳ 2024, 16:12 נערך לאחרונה על ידי
    #4
    1. זה קורה הרבה, יש סוג מסויים של חלקיקים שעוברים את המסננת.
    2. לדעתי אין, הכל שוקע למטה (או צף למטה) ומפרידים עם שפייה, אבל כמובן שאני לא לוקח אחריות הלכתית.

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב23 בספט׳ 2024, 18:36 נערך לאחרונה על ידי
    #5

    לי ידוע שמבחינה הלכתית עושים סינון, (אחרי ששוקעים השמרים- מבחינה טכנית) יש אופציה ביתית 1.דרך מסננת 75 מש (שמוכרים לניפוי קמח) או 2.מסננת חרקים לתה (יש בהכשר העד"ח 0.9 מיקרון)
    יעקב

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • א מנותק
    א מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב23 בספט׳ 2024, 20:24 נערך לאחרונה על ידי
    #6

    צריך להיזהר עם זה כי בסינון עם מסננת רגילה היין נחשף להמון חמצן.
    אולי אפשר להצמיד בד סינון לקצה של צינור השפייה ולוודא כי קצה הצינור נמצא מתחת גובה היין.

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
22 בספט׳ 2024, 9:56

5/6

23 בספט׳ 2024, 18:36

1 לא נקראו
23 בספט׳ 2024, 20:24
  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
5 מתוך 6
  • פוסט ראשון
    5/6
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים