גרעינים שצפים בדמיג'אן
-
אפשר לנסות להפריד את זה ידנית עם כפית וכדו', אפשר גם להשתמש במסננת קטנה בשפייה הבאה, נגיד משהו כזה:
-
- זה קורה הרבה, יש סוג מסויים של חלקיקים שעוברים את המסננת.
- לדעתי אין, הכל שוקע למטה (או צף למטה) ומפרידים עם שפייה, אבל כמובן שאני לא לוקח אחריות הלכתית.
-
צריך להיזהר עם זה כי בסינון עם מסננת רגילה היין נחשף להמון חמצן.
אולי אפשר להצמיד בד סינון לקצה של צינור השפייה ולוודא כי קצה הצינור נמצא מתחת גובה היין.