דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. ביקבוק ותסיסה מלולקטית

ביקבוק ותסיסה מלולקטית

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
2 פוסטים 2 כותבים 44 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #1

    האם לאחר סיום התסיסה הראשונה והסחיטה אפשר לבקבק או שחייב דמיג'אן בגלל התסיסה המלולקטית?
    אמרו לי שאם מבקבקים לאחר הסחיטה ולפני שנגמרת התסיסה המלולקטית הבקבוק יכול להתפוצץ מצד שני שמעתי מאנשים שמבקבקים ישר אשמח לשמוע את דעתך. תודה.

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #2

    חשוב לוודא שהתסיסה המלולקטית הסתיימה לפני שמבקבקים, אחרת היא עלולה להתרחש/להמשיך בבקבוק ולהביא להגזת היין ובמקרה הגרוע גם לדחיפת פקק השעם או להתפוצצות הבקבוק. יתכן שישנם כאלו שאינם מקפידים על כך, אבל זה סיכון מיותר שניתן למנוע בקבלות באמצעות בדיקת סיום התסיסה המלולקטית. אפשר לקנות ערכה לבדיקה אצלי או לשלוח דגימה למעבדה.

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים