השריה
-
אני משרה את הנוזל עם הקליפות כבר 25 יום ומערבב כל יום כפעמיים הריח שלו אלכוהולי והטעם יבש חמוץ בגלל התסיסה המיכל מלא עד 3 רבעים השאלה שלי האם כמה אפשר להשאיר את הקליפות עם הנוזל תודה רבה על הכתבה
-
אם התסיסה הסתיימה (לפי בדיקה בהידרומטר) כדאי להפריד מהקליפות כדי שלא יתחמצן, בכלל יותר מ-3 שבועות זה כבר הרבה מאוד זמן, זה תלוי מאוד באיכות הענבים ובסגנון היין המבוקש אבל בדרך כלל מפרידים כבר בשלב הזה.
8 באוק׳ 2024, 16:34
2/2
8 באוק׳ 2024, 20:36