PH גבוה
-
שום דבר כאן הוא 'לא הגיוני' אבל יש לך כאן שלוש בעיות: סוכר שיורי מעט גבוה - צריך להיות מתחת 2, אבל לא יודע אם הייתי עושה מאצים כרגע לחדש תסיסה. VA מעט גבוה אבל עדיין בתחום התקין (מתחת ל-1.2) תמשיך לשמוא על הגיינה ועל המנעות מחשיפה לחמצן, ועל כולם, ה-pH הגבוה בצורה מדאיגה, הבעיה שלך היא שבו זמנית גם ה-TA שלך גבוה (כתבת טרטרית 6.79 אבל אני מניח שהתכוונת ל-TA שכולל את כל החומצות ביין) כך שלא בטוח שאתה יכול להוסיף חומצה, זה יכל להרוס את הטעם. תנסה להוסיף חומצה לדוגמיות קטנות ותבדוק האם וכמה אפשר להוסיף בלי להרוס את הטעם.