סקירה והמלצות על מוצרים להכנת יין מ- Aliexpress
-
סקירה והמלצות על מוצרים להכנת יין מ- Aliexpress
לחיצה על הקישורים עשויה להביא לי רווח, אתם לא תשלמו יותר בעקבות כך
להלן רשימה של מוצרים להכנת יין שניתן להזמין מ- Aliexpress כל המוצרים הם כאלו שהזמנתי והשתמשתי בעצמי וכאלו שאני יכול להמליץ עליהם:
"תרמווול" - שרוול להחדרת מד חום למיכל התסיסה
משקל דיגיטלי ברזולוציה של 0.01 גר'
פקקי סיליקון לדמיג'אן עם חור לנשם
לדמיג'אנים 10 עד 34 ליטר יש לבחור בגודל 9, לכד זכוכית 5 ליטר יש לבחור בגודל 6
למדריך המלא לציוד להכנת יין ביתי לחצו כאן
-
-
בתשובה לשאלה בנוגע לדיוק של מכשירי מדידה מעליאקספרס - עליאקספרס זה אתר שמאגד אינספור מוכרים ולא מוכר אחד כך שאין דרך לסקור את רמת האמינות של כל המוצרים, עם זאת מהניסיון שלי, כאשר קונים מוצר עם דירוג טוב, מחנות עם דירוג טוב (הדירוג של החנות חשוב לא פחות ואפילו יותר מדירוג המוצר) אפשר לצפות למוצרים באיכות טובה עם רמת דיוק טובה, כמובן שלא מדובר באותה רמת דיוק שתקבל עם מכשירים של פירמות אירופאיות ידועות, אבל בהתאם לצרכים הספציפיים של כל אחד זה יכול להספיק.
לדוגמה, מד ה- pH עליו אני ממליץ בפוסט זה - מדובר במד במחיר זול לאין שיעור מכל חלופה אחרת שתמצא בארץ ולדעתי רמת האמינות שלו היא טובה מספיק להכנת יין ביתי (אחרי כיול הוא מספק קריאה בטווח של לא יותר מ- 0.05 מהערך של תמיסות הכיול).
אותה התשובה נכונה גם בנוגע לשאלה השנייה - צריך לבדוק כל מוצר ומוכר לגופו, המוצרים שאני מציין הם מוצרים שאני עצמי הזמנתי והייתי מרוצה אך כמובן שזה לא אומר שאין מקבילות טובות באותה מידה או אפילו יותר ממוכרים אחרים.
בהצלחה!
-
זה פשוט מה שהזמנתי בעצמי והייתי מרוצה, לכאורה האחרים הם אותו הדבר.