דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. תיזמון הביקבוק

תיזמון הביקבוק

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
3 פוסטים 2 כותבים 90 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #1

    היי שלום לך, רציתי לשאול אני קורא בכל המקומות והפורומים שהיין מוכן רק אחרי שנה בערך מהבציר,
    מה שאני לא מבין זה למה? טעמתי מהיין שלי עכשיו והוא מרגיש ממש מעולה מאוזן ומעודן השבבי עץ כבר נתנו את טעמם והכל מרגיש ממש מעולה... שאלתי כאחד ששואף לשלימות האם בהמתנה של כמה חודשים נוספים אני אקבל שינוי משמעותי ליין או שאם הוא עכשיו טעים לי אז יאללה לעשות ביקבוק אציין שהיין עבר תיקון חומצה וסיים מלולאקטית...
    ושאלה נוספת, אם למרות זאת כן כדאי להמתין כמה חודשים ובכל זאת אני יבקבק עכשיו את היין האם הוא ימשיך את התהליכים שלו בבקבוק ואז עוד כמה חודשים אקבל יין באותה רמה כאילו הוא נשאר בחבית כמה חודשים נוספים?
    תודה על התשובות המחכימות תמיד כיף לשאול כאן!!

    אליהו - מנהלא תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    השיב לאורח ב נערך לאחרונה על ידי
    #2

    שלום רב!

    בסוף התזמון של הבקבוק זה נטו עניין של טעם, אם היין מרגיש לך כפי שאתה מצפה ממנו, אין סיבה לחכות עוד בתקווה שמשהו יקרה במשך החודשים הבאים. זאת בהנחה שאתה מיישן בזכוכית או בנירוסטה שלא מאפשרים חמצון מזערי.
    מה שכן חשוב לוודא לפני שמבקבקים זה שהיין אכן צלול ואין עוד משקעים ושאין ביין שאריות גדולות מידי של פד"ח מהתסיסה (אם יש מידי הרבה גז אתה אמור להרגיש בטעימה מין עקצוץ כזה).
    גם אחרי הבקבוק צפויים שינויים והתפתחויות כאלו ואחרים, תלוי בסוג הפקק ובתנאי האחסון, אך בדרך כלל זה לא משמעותי ומורגש, בוודאי שלא בטווח של חודשים.

    בהצלחה!

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    ? תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    השיב לאליהו - מנהל ב נערך לאחרונה על ידי
    #3

    @אליהו-מנהל תודה רבה תבורך

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים