תיקון ביסלופיט
-
דבר ראשון צריך לבצע בדיקת מעבדה כדי לבדוק מהו הריכוז המדויק של הביסולפיט ביין, לפי התוצאות אפשר להתקדם ולחשוב על פתרונות, אתה מריח גופרית ביין? אם אין ריח, סביר להניח שהבעיה לא כל כך כך גדולה.
אם באמת יש מידי הרבה ביסולפיט אפשר לנסות לאוורר את היין ע"י שפייה מאווררת וכך לנדף חלק מהביסולפיט, אם הבעיה ממש חמורה, הפתרון הכי טוב זה לנטרל את הביסולפיט עם מי חמצן שמוסיפים ליין, יש הוראות מדויקות לזה אבל זה צריך להיעשות בהתבסס על תוצאות של בדיקת גופרית.בהצלחה!