דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. תיקון יין

תיקון יין

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
2 פוסטים 2 כותבים 61 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #1

    שלום אליהו!!!
    בעז"ה עשיתי שנה שעברה יין עם ענבים מאוד עסיסים ואיכותים מזן קברנה ופתית עברתי על כל התהליך פחות או יותר
    עכשיו שטעמתי אותו לאחר שהיה בחבית תמיד מלא כארבע חודשים ללא שפיה הוא היה קצת חמצמץ למרות שיש לו גוף ושאר דברים
    שאלתי הוא בשניים א. אם יש מה לתקן אותו ב. האם אפשר לדעת מה היה הבאג ואיפה טעיתי ככל הנראה פעלתי לפי הספר

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #2

    קשה לענות בלי לטעום, כשאנשים אומרים 'חמצמץ' הם יכולים להתכוון ל: חומציות, עפיצות, חומציות נדיפה ועוד כמה דברים.
    הפגם הכי הגיוני שיתכן שקרה זה חומציות נדיפה כלומר חומץ, כדי להימנע מזה יש להגן על היין מאוויר כמה שאפשר ולהוסיף ביסולפיט לפי ההמלצות.

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים