Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
שלום אנחנו מנסים לראשונה להכין יין "מרונה" (או בשמו הנוסף "פסיטו" כך הבנתי ממישהו). וזקוקים להדרכה. השיטה בה בחרנו להתחיל היא לבצור את הענבים בבריקס 31-32, כי אין לנו תנאים "לייבש" את כל הכמות ביקב.הבציר ב"ה בעוד כמה ימים.מה התהליך?
אין לי נסיון בזה. בעקרון מייבשים את הענבים בשמש או בחדרי יבוש עם אוויר חם ואז מתסיסים. הייתי ממליץ להתיעץ עם מישהו שמנוסה בזה. אני לא מכיר.