דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. דמיג'אן חצי מלא, או למלא כמה בקבוקים - מה עדיף ?

דמיג'אן חצי מלא, או למלא כמה בקבוקים - מה עדיף ?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
2 פוסטים 2 כותבים 44 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #1

    שלום רב, אני חודש אחרי שפייה ראשונה.
    ראיתי "קמחים לבנים", וראיתי שכבר שאלו על זה פה, וצריך להוסיף אנטי כלור.

    אך כתבת שזה יכול להיות בגלל חמצן.

    יש לי דמיג'אן אחד גדול מלא, ועוד דמיג'אן קטן חצי מלא.....
    האם עדיף במקום להשאיר את הקטן חצי מלא, לפזר את תולכתו בכמה בקבוקים מלאים ?

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #2

    זה פלור, יש תכשיר שנקרא 'אנטי פלור'. אבל דבר ראשון אתה חייב לוודא שאין לך מיכל חצי מלא, זה דבר שאסור שיקרה בשום פנים ואופן, כלל ברזל בהכנת יין - כל המיכלים מלאים עד למעלה ואטומים לחלוטין! תסיר את הפלור ותעביר מיידית למיכלים קטנים יותר בתקווה שלא מאוחר מידי (פשוט תבדוק בטעם אם היין מחומצן).

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים