דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. מה הפיתרון לשמירה על יין?

מה הפיתרון לשמירה על יין?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
4 פוסטים 2 כותבים 56 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי אליהו - מנהל
    #1

    אנחנו זוג צעיר ובדרך כלל לא מסיימים בקבוק יין שלם בשבת ולפעמים בקושי שותים ממנו
    אשמח לדעת אם יש למישהו פתרון כיצד ניתן לשמור על היין אוכל עצה אחרת
    חשבתי על שימוש בבקבוקים קטנים אבל לא הצלחתי למצוא בקבוק עם פקק שעם רגיל (של בקבוק גדול)-זה הפוקק שיש לי, כמו"כ אשמח לדעת אם יש הבדל אם אני ימלא מתוך בקבוק גדול או שעדיף ישר מהחבית [אם יש פער משמעותי כי לא כל היינות עדיין בחבית חלקם בבקבוקים]
    אשמח לכל פיתרון/עצה/עזרה בנושא

    אליהו - מנהלא תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    השיב לאורח ב נערך לאחרונה על ידי אליהו - מנהל
    #2

    אם אני מבין נכון, אתה מדבר על יין שאתה מכין שאתה רוצה למלא אותו מראש בבקבוקים קטנים. אז בהחלט יש בקבוקי 'חצי' (375 מ"ל) שניתנים לסגירה עם פקק שעם רגיל בדיוק כמו בקבוקי 750 מ"ל, ראה דוגמה כאן מחן שמואל. מה שכן יכול להיות בעיה עם הבקבוקים האלו זו העובדה שהם מידי נמוכים בשביל פוקק שעם רצפתי כזה: f5187f73-0522-47f0-9f96-59453285001b-image.png אני מניח שאפשר למצוא איזה פתרון ולהניח משהו בין התושבת והבקבוק כדי שהבקבוק כן יכנס, אבל אפשר גם להשתמש בפוקק ידני כמו זה זה קצת פחות נוח מהפוקק הרצפתי אבל יכול להיות פתרון עבורך.

    לא כל כך הבנתי את השאלה שלך לגבי מהיכן למלא את היין, בכל מקרה אדגיש כי חשוב למלא את כל כמות היין בפעם אחת ולא למלא רק חלק מהיין ולהשאיר את המיכל מלא חלקית, זה יביא לחמצון וקלקול היין הנותר, אלא אם כן יש לך מיכל 'תמיד מלא', אבל גם במקרה כזה, לא מומלץ למלא את היין בכמה פעמים כי בכל פעם שפותחים את המיכל היין נחשף לחמצן, תמיד כדאי להעביר את כל היין לבקבוקים בפעם אחת.

    לגבי שמירה על בקבוק יין פתוח, אפשר להשתמש במשאבת וואקום עם פקק תואם שמרוקנת את האוויר מהבקבוק כך שהוא נשמר למשך זמן ארוך יותר, ראה דוגמה כאן.

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #3

    אם היין כבר נמצא בבקבוק גדול יגרם לו נזק אם אפתח והעביר לבקבוקים קטנים?

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי
    #4

    אם תעשה את זה בזהירות בצורה של שפייה דרך צינור, לא אמורה להיות בעייה.

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים