דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. כלי עזר
  3. גיליון אלקטרוני - שימוש ברפרקטומטר במהלך תסיסה

גיליון אלקטרוני - שימוש ברפרקטומטר במהלך תסיסה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כלי עזר
כלי עזרבדיקות מעבדה
1 פוסטים 1 כותבים 420 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי אליהו - מנהל
    #1

    גיליון אלקטרוני - שימוש ברפרקטומטר במהלך תסיסה

    כעיקרון, לא ניתן להשתמש ברפרקטומטר ככלי למדידת סוכר במהלך התסיסה, זאת משום שהאלכוהול שקיים ביין גורם לשיבוש של הקריאה, עם זאת, קימות נוסחאות לחישוב ערך המשקל הסגולי או הבריקס לפי תוצאת הקריאה ברפרקטומטר גם במהלך התסיסה, אם ערך המשקל הסגולי ההתחלתי של התירוש ידוע.

    באתר של חברת MoreWine! מארה"ב ניתן להוריד גיליון אקסל באמצעותו ניתן לבצע את החישוב, יש להזין את ערך המשקל הסגולי או הבריקס ההתחלתיים, ואת הערך שהתקבל מבדיקת הרפרקטומטר במהלך התסיסה ולקבל את הערך המתוקן.

    קישור להורדה

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא אליהו - מנהל התייחס לנושא זה ב
  • אליהו - מנהלא אליהו - מנהל התייחס לנושא זה ב
  • אליהו - מנהלא אליהו - מנהל התייחס לנושא זה ב

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים