• התחברות
    • חיפוש
    • לא נקרא
    • [[global:header.דף הבית]]
    • תגיות
    • פופולרי
    • פוסטים אחרונים

    ענבי מוסקט ליין יבש

    עזרה וייעוץ
    2
    2
    289
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגיבו כנושא
    התחברו בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

      שלום. קניתי ביום שישי האחרון ענבי מוסקט עם 23 בריקס, במטרה לעשות יין יבש, עכשיו אני מבין שזה לא כל כך מתאים ועדיף לעשות איתו יין מתוק. איך עושים? אם אעשה את אותו תהליך של יין יבש זה יחמיץ לי?

      אליהו - מנהל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אליהו - מנהל
        אליהו - מנהל @אורח נערך לאחרונה על ידי

        סליחה על האיחור בתגובה, מקווה שעדיין רלוונטי...

        ענבי מוסקט יכולים להתאים למגוון רחב של סגנונות יין מיבש ועד מתוק, בכל מקרה, לא מומלץ להכין יין מענבי מוסקט "על הקליפות" - יש להפריד את המיץ מהקליפות, לבצע שיקוע בקור ולהתסיס את המיץ הצלול בלבד, אם מדובר בענבי מוסקט אדומים ("מוסקט המבורגי") ניתן לבצע השרייה קצרה של כמה שעות על הקליפות לפני התסיסה כדי לקבל יין רוזה.

        אם אתה רוצה להכין יין מתוק, תוכל לפעול בהתאם לשיטה של עצירת התסיסה בקור, פרטים במדריך הזה, כדי להכין יין לבן או רוזה תוכל להיעזר במדריכים הרלוונטיים שבקטגוריה הזו.

        בהצלחה!

        אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • הועבר מ ע"י  אליהו - מנהל אליהו - מנהל 
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון