דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. שאלות על תסיסה מלולקטית, שפיות ושימוש בעץ אלון ביין

שאלות על תסיסה מלולקטית, שפיות ושימוש בעץ אלון ביין

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
2 פוסטים 2 כותבים 91 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי אליהו - מנהל
    #1

    שלום רב!
    תודה רבה על הכל...
    1.) מתי כדאי להתחיל לבדוק תסיסה מאלולקטית (עם סטיקים מחן שמואל) (האם אפשר לקבל הדרכה איך להשתמש בבדיקה זו ואיך לפענח את התוצאה?
    2.) ממתי כדאי לחשוב על תוספת חיידקים כאשר הבדיקה מראה על תסיסה שלא החלה/לא הסתיימה.
    4.) מתי כדאי להתחיל בתהליך השפיות? הוספת עץ אלון/ העברה לחביות?
    3.) הואיל ושלב היישון החל אשמח לראות כבר את המדור החדש בעניין תחזוקת חביות עץ אלון ובכלל על הבחירה שלהם בהתאם לאופי היין.. אנחנו מחכים ומצפים. . . (האם יש צפי?)
    ושב תודה רבה על ה-כ-ל ! ! !
    ממש תענוג לקרוא כל מאמר שמתפרסם...

    אליהו - מנהלא תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהלא מנותק
    אליהו - מנהל
    השיב לאורח ב נערך לאחרונה על ידי
    #2

    שלום רב!
    תודה על המילים החמות.

    אשתדל לענות על השאלות אחת-אחת:

    1.) 2.) לדעתי כדאי לבדוק מלולקטית משהו כמו חודש אחרי סיום התסיסה האלכוהולית, אם אחרי חודשיים-שלשה התסיסה לא מסתיימת בהחלט כדאי להוסיף בקטריה, אלא שאם יש לך את הדרך להשיג בקטריה, הייתי ממליץ לך להוסיף אותה בכל מקרה, כך זה יותר בטוח. הדרכה לביצוע הבדיקה עם הסטיקים שמוכרים בחן שמואל תוכל למצוא באתר של היצרן באנגלית. ייתכן שיש סרטונים ברשת ובכל מקרה עם הערכה אתה מקבל הוראות, אם אתה מתקשה באנגלית, שלח אלי את ההוראות ואשתדל לעזור, לדעתי זה לא משהו מסובך, בסך הכל לטבול את הסטיק ביין ולהשוות את הצבע מול טבלה של צבעים אבל כמובן שצריך להיצמד להוראות.
    3.) שפייה ראשונה עושים יום או יומיים אחרי סיום התסיסה האלכוהולית, את השפייה הבאה עושים עם סיום התסיסה המלולקטית, זהו גם הזמן להוסיף עץ אלון או להעביר לחביות.
    4.) מידע כללי על עץ אלון ביין כתבתי כאן, אם אתה מעוניין להשתמש בחביות של ממש תוכל לפנות אלי דרך האימייל - homewinemaking.ovh@gmail.com למידע נוסף. מקווה שבהמשך אפרסם את המדריך לשימוש בחביות.

    בהצלחה!

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים