דילוג לתוכן
  • 0 לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עזרה וייעוץ
  3. הכנת יין חצי יבש

הכנת יין חצי יבש

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה וייעוץ
4 פוסטים 2 כותבים 227 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב3 באוק׳ 2022, 16:55 נערך לאחרונה על ידי
    #1

    שלום
    בתהליך הכנת יין חצי יבש בו אני עוצר את התסיסה על ידי קירור התירוש ולאחר מכן הוספת ביסולפיט למניעת תסיסה חוזרת , מה כמות הביסולפיט שיש להוסיף לליטר?

    א תגובה 1 תגובה אחרונה 7 באוק׳ 2022, 8:50
    0
  • א מנותק
    א מנותק
    אליהו - מנהל
    השיב לאורח ב 7 באוק׳ 2022, 8:50 נערך לאחרונה על ידי
    #2

    שלום וברכה!

    לצערי הרב, ביסולפיט אינו יעיל למניעת תסיסה חוזרת, במקום זאת, עליך להשתמש ב"סורבט", תוכל להחזיק את היין בקירור עד שתשיג את החומר, אם תרצה, אוכל לבדוק לך בנוגע למינון הנדרש של סורבט.

    בהצלחה!

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • ? מנותק
    ? מנותק
    אורח
    כתב ב10 ביוני 2024, 23:49 נערך לאחרונה על ידי
    #3

    שלום אליהו, האם מדובר במוצר זה ?
    https://www.cs-chemicals.co.il/page_24772
    מה המינון ?

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
  • א מנותק
    א מנותק
    אליהו - מנהל
    כתב ב13 ביוני 2024, 8:04 נערך לאחרונה על ידי
    #4

    אכן, המינון הוא 0.25 גר'/ליטר, להמיס במעט מים ולהוסיף ליין לאט לאט תוך כדי ערבוב יסודי.

    בהצלחה,

    אם יש לכם שאלה או הערה על המאמר הספציפי הזה, אנא פרסמו את תגובתכם כאן, אם יש לכם שאלות כלליות בנוגע להכנת יין ביתי וכן אם אתם מעוניינים בייעוץ חינמי בכל שלבי הכנת היין, אנא עברו לקטגוריה הזו בשביל לפרסם את שאלותיכם, לחיים!

    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
3 באוק׳ 2022, 16:55

13 ביוני 2024, 8:04
  • התחברות

  • התחברו או הירשמו כדי לחפש.
  • פוסט ראשון
    פוסט אחרון
0
  • לא נקרא 0
  • [[global:header.דף הבית]]
  • תגיות
  • פופולרי
  • פוסטים אחרונים